Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012

Τα αποτελέσματα των εκλογών 2012 για την ανάδειξη Αιρετών Μελών των Κεντρικών Οργάνων Διοίκησης της Ε.Ε.Χ.

KEEP WALKING AGC(EEX) 

Ανακοινώθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα, με σημαντική καθυστέρηση, από την Κ.ΕΦ.Ε. της Ε.Ε.Χ. για τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου 2012

ΕΚΜ-ΠΑΣΚ-ΑΧ                              22,5 %
ΧΗΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ                  21,8 %
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ                                 17,5 % 
ΔΗΚΙΧΗ                                          16,4 %
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ                  10,5 %
ΝΕΑ ΠΝΟΗ                                     6,7%
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ   2,3 %


Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν και ιδιαιτέρως αυτούς που μας τίμησαν με τη ψήφο τους. 

Η παράταξη "Ε.Κ.Μ.-Π.Α.Σ.Κ.-Α.Χ.", ως μετεξέλιξη της Π.Α.Σ.Κ.-Χ, μετά από 3 χρόνια διατηρεί την πρώτη θέση και αυτό πιστεύουμε:
  • ότι οφείλεται στις θέσεις, στο στελεχιακό δυναμικό μας, στον απολογισμό των έργων μας και στη καθαρή αντιστοίχιση λόγων και πράξεων.
  • ότι δεν οφείλεται στο γενικότερο πολιτικό σκηνικό, το οποίο μάταια όπως φαίνεται προσπάθησαν πολλοί να εκμεταλλευτούν πριν από τις εκλογές.
  • ότι δεν οφείλεται στις προσπάθειες αποπροσανατολισμού που κατέβαλλαν άλλες παρατάξεις, έχοντας στο πλάνο τους μόνο την αντιπολίτευση και τις προσωπικές επιθέσεις και όχι τις προγραμματικές συγκλίσεις.
  • μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε, στους στόχους και στο πρόγραμμα μας, αναζητώντας ψύχραιμες και υπεύθυνες δυνάμεις στο σώμα της Ε.Ε.Χ. για συνεργασία και παραγωγή έργου.
Η διαρκώς αυξανόμενη αποχή, μέρος και αυτή της κρίσης, οικονομικής, πολιτικής και αξιακής, δίνει τελεσίγραφο σε όλους μας για καθορισμό νέων στρατηγικών στόχων και βελτίωσης όχι μόνο της εικόνας της Ε.Ε.Χ. αλλά κυρίως των υπηρεσιών της που θα φτάνουν μέχρι και το τελευταίο μέλος της. 

Συγχαίρουμε όλους τους συναδέλφους που εκλέγονται στα κεντρικά και περιφερειακά όργανα διοίκησης της Ε.Ε.Χ. και ελπίζουμε σύντομα να καθορίσουμε ένα κοινό όραμα για την Ένωση  μας και να έχουμε μια αρμονική συνεργασία για την επίτευξη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου