Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010 - ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αγαπητή συναδέλφισσα, Αγαπητέ συνάδελφε,

Απευθυνόμαστε σ' εσένα ως μέλος του ΠΑΣΟΚ ή/ και της ΠΑΣΚ - Χημικών για να σου υπενθυμίσουμε ότι είμαστε πλέον σε προεκλογική περίοδο για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του 2010, οι οποίες θα διεξαχθούν σύμφωνα με το νέο νόμο '' Καλλικράτης''.

Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, έχουμε ιστορικό χρέος να προστατέψουμε τη χώρα, να ορθώσουμε το πολιτικό μας ανάστημα, να προτάξουμε το δημόσιο συμφέρον και να κερδίσουμε τη μάχη του «Καλλικράτη». Η πρόταξη συναισθηματικών αντανακλαστικών στην εκλογική βάση από τις άλλες πολιτικές δυνάμεις που διατυπώνουν στις επιδιώξεις τους βραχυπρόθεσμους και εκτός πραγματικότητας, μικροκομματικούς στόχους, θα πρέπει να αντικρουστεί από μια υπεύθυνη στάση. Έχουμε ευθύνη να μείνουμε πιστοί στην πολιτική μας παρακαταθήκη και, σύσσωμο το Κίνημά μας να συστρατευθεί σε ένα δημοκρατικό αγώνα, στηρίζοντας τους ικανούς υποψήφιους που έχουν προταθεί από τον πολιτικό μας φορέα .

Η Γραμματεία της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Α.Σ.Κ. – Χημικών στη συνεδρίαση της, 18-10-2010, αποφάσισε να προχωρήσει σε δημόσια στήριξη όλων των υποψηφίων Χημικών σε αυτές τις εκλογές με ψηφοδέλτια στηριζόμενα από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. με κάθε πρόσφορο τρόπο (email, sms, αλληλογραφία κ.α.).

Η σκοπιμότητα της στήριξης των σ. Χημικών ειδικότερα σήμερα, συναδέλφισσες και συνάδελφοι, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, είναι επιβεβλημένη, προκειμένου να κερδίσουμε τη μάχη του «Καλλικράτη» με όσο το δυνατόν περισσότερους Χημικούς στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου