Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012

Ανοικτή διαδικασία για την ανάδειξη υποψηφιοτήτων της ΠΑΣΚ – Χημικών για τις Εκλογές της ΕΕΧ του 2012


Aπευθυνόμαστε στα μέλη και στους φίλους του  ΠΑΣΚ – Χημικών, καθώς και σε όλους τους χημικούς, που θέλουν να είναι υποψήφιοι ή να προτείνουν άλλη υποψηφιότητα. Σε όσους επιθυμούν να πάρουν μέρος  στις διαδικασίες αυτές, με τη βεβαιότητα ότι στην ΠΑΣΚ-Χ είμαστε αποφασισμένοι να αναδείξουμε τους καλύτερους, συνδυάζοντας το αίτημα για ανανέωση με την πράξη της προσφοράς.
  • Αν επιθυμείτε να υποβάλλετε υποψηφιότητά συμπληρώστε την αίτησή  που θα βρείτε εδώ  
    συμπληρώστε και στείλτε τη στο email: paskeex@gmail.com. 
  • Αν επιθυμείτε να προτείνετε την υποψηφιότητα τρίτου προσώπου πατήστε εδώ για να βρείτε την αίτηση ετεροπρότασης, συμπληρώστε και στείλτε τη στο email: paskeex@gmail.com.
Τα Μέλη και  οι Φίλοι της ΠΑΣΚ - Χ, αλλά και  κάθε χημικός μπορεί να υποβάλλει την υποψηφιότητά του από τη Δευτέρα 03 Σεπτέμβρη 2012 έως και τη Δευτέρα 24 Σεπτέμβρη 2012, μέσω Διαδικτύου σύμφωνα με την παραπάνω διαδικασία.

Αυτονόητη απόφασή  μας είναι να προχωρήσουμε στη  συγκρότηση ισχυρών συνδυασμών νίκης  τόσο για τη ΣτΑ όσο σε κάθε Περιφερειακό Τμήμα που δεν θα υπάρξουν ενιαία ψηφοδέλτια, διασφαλίζοντας διαδικασίες αξιοκρατικής επιλογής. Για τον σκοπό αυτό, αξιολογούνται τα παρακάτω κριτήρια:
  • το ήθος, η εγνωσμένη ικανότητα, κοινωνική αποδοχή και καταξίωση
  • η επιλογή νέων προσώπων με κύρος, που σηματοδοτούν με την παρουσία τους την ανανέωση και την προοπτική
  • η προγραμματική τοποθέτηση των υποψηφίων με καινοτόμες, προοδευτικές προτάσεις και η δυνατότητά τους να υπηρετήσουν το νέο όραμα και σχέδιο της ΠΑΣΚ – Χημικών όπως  αυτό έχει παρουσιαστεί.
  • η δυνατότητα των υποψηφίων να εμπνέουν ευρύτερες συναινέσεις και δημοκρατικές συνεργασίες με πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις, με κινήσεις και φορείς, με σκοπό την συγκρότηση πολυσυλλεκτικών, αντιπροσωπευτικών συνδυασμών
  • η προσφορά σε θεσμούς και μαζικούς χώρους που ενισχύουν τη διεισδυτικότητά τους,  καθώς και η επάρκεια, η ειδική ικανότητα και η γνώση για την ανάληψη μιας θέσης ευθύνης στα όργανα διοίκησης της ΕΕΧ
  • η συμμετοχή σε προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου