Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Το ψηφοδέλτιο του Προοδευτικού Μετώπου Χημικών για τις εκλογές της 4ης Νοεμβρίου

Σας παρουσιάζουμε το ψηφοδέλτιο του Προοδευτικού Μετώπου Χημικών (Π.Μ.Χ.), για την εκλογή μελών στην Συνέλευση των Αντιπροσώπων (Σ.τ.Α.) της Ένωσης Ελλήνων Χημικών.
Αισθανόμαστε πραγματικά όμορφα, γιατί παρουσιάζουμε ένα ψηφοδέλτιο με ιδιαίτερα αξιόλογους συναδέλφους, που είναι καταξιωμένοι στους χώρους εργασίας τους, με σημαντική εμπειρία και ενασχόληση σε διάφορους τομείς εφαρμογής της Χημείας. Συναδέλφους που είναι έτοιμοι, στο σύνολο τους, να προσφέρουν ότι μπορούν από τον πολύτιμο προσωπικό-οικογενειακό και επαγγελματικό χρόνο για να συνεισφέρουν στην βέλτιστη λειτουργία της ΕΕΧ.
Για μας ΔΕΝ αποτελεί αυτοσκοπό η εκλογική νίκη!! Τι σημασία έχει εξάλλου μια εκλογική νίκη που συνοδεύεται από έλλειμμα καλής λειτουργίας, από έλλειμμα συνεργασίας και καλής επικοινωνίας, από έλλειμμα διάθεσης προσφοράς;
Για μας η συμμετοχή και η εκλογική νίκη ΔΕΝ εξαργυρώνεται πολιτικά, ούτε προσωπικά. 
Τιμούμε την προτίμηση των συναδέλφων με την ΣΥΝΕΧΗ και ΑΟΚΝΗ προσπάθεια μας για την ΕΕΧ!!!
Για μας η εκλογική νίκη ΔΕΝ σημαίνει εκλογική ήττα και περιθωριοποίηση των άλλων παρατάξεων!!!Αντίθετα επιθυμούμε ΠΆΝΤΟΤΕ την καλή επικοινωνία και την συνεργατική διάθεση. Αναζητούμε με τις άλλες παρατάξεις ΚΟΙΝΌ βηματισμό στον ΚΟΙΝΌ μας στόχο, που δεν είναι άλλος από μια ΕΕΧ ΔΥΝΑΤΉ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ!!!
Ζητούμε την ΣΤΉΡΙΞΗ των χημικών γιατί γνωρίζουμε και μπορούμε, έχουμε εμπειρία και πλουραλισμό, διάθεση για διαρκή προσφορά!!! Έχουμε προτάσεις και ιδέες και μπορούμε να τις υλοποιήσουμε!!!
Ζητούμε την ΣΤΉΡΙΞΗ των χημικών γιατί με την αυξημένη μας παρουσία μας στο ανώτερο όργανο των χημικών την ΣτΑ θα συμβάλλουμε ουσιαστικά στον αναγκαίο διάλογο που για την απεμπλοκή από αδιέξοδες καταστάσεις και την ουσιαστική επίλυση των  προβλημάτων της ΕΕΧ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου