Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Ανοικτή διαδικασία για την ανάδειξη υποψηφιοτήτων της ΠΑΣΚ – Χημικών για τις Εκλογές της ΕΕΧ του 2009

Ανοικτή διαδικασία για την ανάδειξη υποψηφιοτήτων της ΠΑΣΚ – Χημικών για τις Εκλογές της ΕΕΧ του 2009

Απευθυνόμαστε στα μέλη και στους φίλους της ΠΑΣΚ – Χημικών, καθώς και σε όλους τους χημικούς, που θέλουν να είναι υποψήφιοι ή να προτείνουν άλλη υποψηφιότητα. Σε όσους επιθυμούν να πάρουν μέρος στις διαδικασίες αυτές, με τη βεβαιότητα ότι στην ΠΑΣΚ-Χ είμαστε αποφασισμένοι να αναδείξουμε τους καλύτερους, συνδυάζοντας το αίτημα για ανανέωση με την πράξη της προσφοράς.


Για να συνδεθείτε με τη θέση της ανακοίνωσης πατήστε εδώ: http://www.eex.gr/Lists/List6/ItemView.aspx?ID=1926


Τα Μέλη και οι Φίλοι της ΠΑΣΚ - Χ, αλλά και κάθε χημικός μπορεί να υποβάλλει την υποψηφιότητά του από την Κυριακή 20 Σεπτέμβρη 2009 έως και το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2009, μέσω Διαδικτύου στη Γραμματεία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΑΣΚ - Χ, με παράλληλη κοινοποίηση στην Γραμματεία της οικείας Α/βάθμιας ΠΑΣΚ .
Αυτονόητη απόφασή μας είναι να προχωρήσουμε στη συγκρότηση ισχυρών συνδυασμών νίκης τόσο για τη ΣτΑ όσο σε κάθε Περιφερειακό Τμήμα που δεν θα υπάρξουν ενιαία ψηφοδέλτια, διασφαλίζοντας διαδικασίες αξιοκρατικής επιλογής. Για τον σκοπό αυτό, αξιολογούνται τα παρακάτω κριτήρια:
  • το ήθος, η εγνωσμένη ικανότητα, κοινωνική αποδοχή και καταξίωση
  • •η επιλογή νέων προσώπων με κύρος, που σηματοδοτούν με την παρουσία τους την ανανέωση και την προοπτική
  • η προγραμματική τοποθέτηση των υποψηφίων με καινοτόμες, προοδευτικές προτάσεις και η δυνατότητά τους να υπηρετήσουν το νέο όραμα και σχέδιο της ΠΑΣΚ – Χημικών όπως οριοθετήθηκε στο 1ο Συνέδριο της.
  • η δυνατότητα των υποψηφίων να εμπνέουν ευρύτερες συναινέσεις και δημοκρατικές συνεργασίες με πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις, με κινήσεις και φορείς, με σκοπό την συγκρότηση πολυσυλλεκτικών, αντιπροσωπευτικών συνδυασμών
  • η προσφορά σε θεσμούς και μαζικούς χώρους που ενισχύουν τη διεισδυτικότητά τους, καθώς και η επάρκεια, η ειδική ικανότητα και η γνώση για την ανάληψη μιας θέσης ευθύνης στα όργανα διοίκησης της ΕΕΧ
  • η εκφρασμένη λαϊκή ετυμηγορία κατά το παρελθόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου